Hírek

2017.08.25. 18:43

Pápai lány kapta a legtöbb voksot a Miss Balaton 2017 közönségszavazásán

Balatonfüred, Pápa - Látványos show keretében választották meg a Miss Balaton 2017 királynőjét és udvarhölgyeit, továbbá kihirdették a rangos szépségverseny három közönségdíjasát. Utóbbiak közé a pápai Mihályfi Liza is bekerült.

Napló-információ

A 12 döntős szépség több körben is megmutatta magát, végül Rákos Lilit választotta meg a Balaton idei királynőjévé az öttagú bíráló bizottság, amelynek tagja volt Farkas Tímea zsűrielnök, ex-szépségkirálynő, Jordáki Ildikó nemzetközi modell, Zimány Linda, a 2006-os Miss Balaton győztese, Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó, valamint Schnell Viktor stylist. Rákos Lili az eredményhirdetés után elmondta, a Miss Balaton 2017 volt az első szépségversenye, és minden egyes percét nagyon élvezte. A nyertes gazdagabb lett egy autóval, míg két udvarhölgye, a második helyezett Szakálos Dóra és a harmadik helyen végzett Pál Gabriella Bernadett egy-egy hetet tölthet majd el másodmagával a napfényes Tunéziában, a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából.

Mihályfi Liza - Fotó: Ajkai Dávid

Ollári Barbara, Mihályfi Liza, Kézér Kitti - Fotó: Ajkai Dávid

A döntős versenyzőkre a finálét megelőzően a közönség is voksolhatott. A legtöbb szavazatot a pápai Mihályfi Liza kapta, aki így egy 300 ezer forint értékű vásárlási, illetve egy 100 ezer forintos utazási utalványt vehetett át. Ollári Barbara és Kézér Kitti ugyancsak közönségdíjas lett, előbbi egy 200 ezer forintos, míg utóbbi egy 100 ezer forintos vásárlási utalványt kapott a szombat este megrendezett döntőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!