Hírek

2017.03.07. 06:33

Felesége megölésével gyanúsítják a Veszprém megyei férfit (frissítve!)

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 41 éves férfi ellen.

Bejelentés érkezett 2017. március 4-én a rendőrségre, hogy egy Pápa környéki faluból egy nő eltűnt. A körözési eljárás során felmerült annak a lehetősége is, hogy a nő bűncselekmény áldozata lett - írja a police.hu

Az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók 2017. március 6-án kihallgatták az eltűnt személy férjét, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. március 3-án délután szóváltást követően megölte a feleségét.

Fotó: police.hu

A 41 éves nemesgörzsonyi lakost a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Frissítve:

13:06 - Az MTI információi szerint beismerte tettét a felesége meggyilkolásával gyanúsított nemesgörzsönyi férfi - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője kedden újságírókkal a településen, ahol a déli órákban még tartott a helyszíni szemle.

Baráth Attila elmondta: szombat délelőtt a 41 éves nemesgörzsönyi férfi bejelentette a Pápai Rendőrkapitányságon, hogy felesége eltűnt otthonról. A körözési eljárásban már hétfő délután felvetődött az emberölés gyanúja, az esti órákra pedig a bejelentő férfit gyanúsítottként hallgatták ki és emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették - tette hozzá.

Az osztályvezető kiemelte: a férfi beismerte tettét, a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Baráth Attila a nyomozás érdekeire hivatkozva a bűncselekmény részleteiről nem nyilatkozott, így arról sem, hogy megtalálták-e a nő holttestét.

(Helyszíni riportunkat ITT olvashatják.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!