Hírek

2017.06.01. 19:55

Pályázat: A legjobb közösségi pillanatok

VESZPRÉM - Június 8-áig meghosszabbították az Összetartozunk pályázat nevezési határidejét. A Napló Veszprém megyei falvaknak, kistelepüléseknek hirdet pályázatot.

Napló információ

Lapcsoportunk történetében is újdonságnak számító felhívást tettünk közzé. A Veszprém megyei kistelepüléseken élők számára felkínáljuk a lehetőséget, hogy az általuk kiválasztott, legjobbnak tartott közösségi pillanatukról egy fotót és egy rövid leírást jelentessenek meg lapunk hasábjain. A híradások között versenyt is hirdetünk.

 

A Napló kiemelten fontos feladatának tartja a kistelepülések közösségeinek erősítését, a falvak életformájának bemutatását. Legújabb kezdeményezésünk középpontjában a falusi közösségek, a falvak lakói állnak. Keressük a legjobb közösségi pillanatokat, a legkifejezőbb képeket, amelyek hűen tükrözik a közösségi összetartozást, a falusi élet meghatározó napjait. Várjuk az írásokat, a polgármesterek, helyi művelődési intézmények, iskolák, kulturális egyesületek beszámolóit az emlékezetes pillanatokról. Megörökíthetik többek között a megyei ismertségű, népszerű rendezvényeket, az újszülöttek köszöntését, a rászoruló lakosok segítését, az újraéledő hagyományokat, vidám falunapokat, sportrendezvényeket, közös ünnepeket, kirándulásokat, túrákat.

A pályázaton részt vevő falvakban egy héten keresztül - június 19-e és 24-e között - minden egyes háztartásba a versenyre kialakított, tematikus oldalt tartalmazó Naplót küldünk. A versenyre nevezett képet a falvakról készült rövid szöveggel kiegészítve itt jelentetjük meg. A kezdeményezéshez kapcsolódva akciót indítunk napilapunkban és online hírportálunkon, a veol.hu-n, ahol látogatóink szimpátiaszavazáson voksolhatnak a kiválasztott képekre. A pályázatra június 8-áig lehet jelentkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!