Hírek

2017.06.26. 13:03

Összetartozunk - Szavazzon a Veszprém megyei települések legszebb pillanataira!

Megkezdődött az online szimpátiaszavazás az Összetartozunk pályázat korábban bemutatott településeire.

Napló-információ

Lapcsoportunk történetében az idén először pályázatot hirdettünk a kistelepülési élet értékeinek bemutatására. Vajon miért jó falun élni? Mennyire erősíti az összetartozás tudatát az, hogy valaki egy pár száz lelkes településen talált otthonra?

A Napló kiemelten fontos feladatának tartja a kistelepülések közösségeinek erősítését, a falvak életformájának bemutatását. Legújabb kezdeményezésünk középpontjában a falusi közösségek, a falvak lakói állnak. A legjobb közösségi pillanatokat kerestük, a legkifejezőbb képeket, amelyek hűen tükrözik a közösségi összetartozást, a falusi élet meghatározó napjait. Arra kértük a községek önkormányzatait, civil szervezeteit,hogy küldjenek be fotót lakóhelyük legjobb közösségi pillanatáról, arról a napról, amikor mindenki jól érezte magát, amire mindenki szívesen emlékszik vissza. A fényképhez egy rövid leírást is mellékelhettek a pályázók.

A beküldött anyagokat a Napló hasábjain, és a veol.hu-n is olvashatták. Most pedig kezdődjék a a szimpátiaszavazás! Olvasóink voksaikat az alábbi űrlapon adhatják le, június 27-től július 15-ig. (Az űrlapon a a településre kattintva elolvashatja az eseményről szóló cikket.)

A legtöbb szavazatot elérő település jutalma egymillió forint értékű vásárlási utalvány, amelyet a győztes közösségi tér kialakítására, rendezvényszervezésre használhat fel. Ezen kívül értékes különdíjak is gazdára találnak. Az eredményhirdetést július 19-én tartjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!