Örömteli családi nap Devecserben - A Vöröskereszt sokrétű programot állított össze

2017. július 08., 20:00 szerző: Penk Tímea fotós: Penk Tímea
komment
DEVECSER - Örülök, hogy sokan ellátogattak a rendezvényre, és köszönöm a Vöröskeresztnek, hogy ilyen sokrétű programot állított össze - mondta Ferenczi Gábor polgármester a lakóparkban tartott családi nap megnyitóján.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Vöröskereszt és az önkormányzat együttműködését hangsúlyozta a polgármester, kiemelve a szervezet közösségépítő tevékenységét.

Targubáné Szendrei Júlia, a Magyar Vöröskereszt Somló Térségi Programjának közösségi szervezője köszöntötte a rendezvény vendégeit.

Bereczky Nóra, a Devecseri Járási Hivatal vezetője

- Rohanó életünkben fontos, hogy megálljunk egy pillanatra, és egy szép délutánt együtt töltve új élményeket szerezzünk, új barátságokat kössünk - mondta a főszervező és megköszönte a közreműködést mindazoknak, akik a családi nap sikereiért dolgoztak. Nyoma László, a délelőtti kispályás labdarúgó kupa eredményeit ismertette.

Első helyen végzett a Romák csapata, második lett a Cucisták csapata, harmadik a devecseri öregfiúk, negyedik a helyi ifjúsági csapat.

Targubáné Szendrei Júlia közösségi szervező

A vöröskereszt ifjúsági tagjai arcfestéssel, csillámtetoválással kedveskedtek, a Máltai Szeretetszolgálat légvárat biztosított a gyerekeknek. A Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálat és a Devecseri Önkéntes Tűzoltó Egyesület munkatársai, valamint a honvédség toborzói és a rendőrség bemutatót tartottak.

Az egészségfejlesztési iroda szűrővizsgálatokkal állt rendelkezésre, Kovács Zoltán államtitkár is megmérette a vérnyomását.

Fajd Bence hadnagy és Szabó Éva törzszászlós

Makovecz klub ebéddel és színdarabbal készült, Topár Zsolt a gyerekeket lovagoltatta, a roma önkormányzat fajátékokat biztosított. A családi napra meghívást kapott a Flare Beás együttes, a Hangadó zenekar, az Al-Ahram tánccsoport, az Őszi Fény nyugdíjasklub, Hirschl Laura és Alina, az Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület, Nóri és az Adrenalin zenekar. A programokat termelői kirakodóvásár színesítette és véradásra is lehetőség nyílt.

 

 

 

Penk Tímea

2017. július 08., 20:00 szerző: Penk Tímea fotós: Penk Tímea

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...