Női focimeccsek a csillagos ég alatt

2017. július 31., 13:18 szerző: Penk Tímea fotós: Pesthy Márton
komment
Örülök, hogy a megyében itt kezdeményezték először az éjszakai női futballmérkőzéseket, és a tavaly indult rendezvény tovább folytatódik - mondta Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Álomkupa néven másodszor rendezett éjszakai női focit a Devecseri Sportegyesület Női Szakosztálya, amelyre Vas, Zala, Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyéből érkeztek csapatok. Az esemény megnyitóján Polgárdy Imre tolmácsolta a rendezvény fővédnökének, Kovács Zoltán államtitkárnak a jókívánságait. Mindketten futballrajongók, a közgyűlés elnöke néhány éves játékvezetői múlttal is büszkélkedhet, az államtitkár pedig a parlamenti csapatban játszik.

A rendezvényt tavaly indította a Devecseri SE Női Szakosztálya

A villany- és csillagfényes éjszakán Szente-Takács Anna, a művelődési ház intézményvezetője konferálta a rendezvényt, amelyen Bakos Renátának, Kajdi-Kovács Tímeának, Scheily Józsefnének és Kovács Lászlónak mondtak köszönetet a szervezésért, valamint megköszönték a támogatók segítségét.

 

Józsa Dávid játékvezető tizenöt mérkőzésen állt helyt, a lányok kispályán húszperces meccseket játszottak. Legjobbnak Vép csapata bizonyult, második lett Kópháza, harmadik Pelc Nyárád. Negyedik helyen végeztek a Vitusz FC játékosai, ötödik helyet szerezték meg a devecseri lányok, hatodik lettek a Rehab Time.

Kovács László alpolgármester, Kocsy Miklós egyesületi elnök, Mayer Gábor önkormányzati képviselő, Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke, Ékes József korábbi országgyűlési képviselő
Fotó: Pesthy Márton

A legjobb játékos díjat a vépi Sós Eszter, a legjobb kapus díjat a Vitusz FC tajga, Nagy Bianka kapta. A legszebb hölgynek a kópházai Grubits Daniellát választották. A legidősebb játékos díjat a devecseri ötvenéves Ács Ottóné, a legfiatalabb játékos díjat a tizennégy éves devecseri Dobai Brigitta kapta.

Penk Tímea

2017. július 31., 13:18 szerző: Penk Tímea fotós: Pesthy Márton

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...