Hírek

2017.06.30. 14:27

Nincsen többé magyar Woodstock - Elmarad a zirci buli

Zirc – Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a ZIRCI BULI idén elmarad – olvasható a rendezvény honlapján és közösségi oldalán a bejegyzés, melyben a szervezők arról is tájékoztatnak, hogy nemcsak a huszonöt éven át sikeresen megrendezett fesztiválról kell lemondaniuk, de úgy látják, az ellehetetlenített szervezési környezet miatt a ZIRCI BULI intézményét is véglegesen felszámolják.

Leitner Vera

– A most is változatlan bejelentési forma és korábbiakban is vállalt teljesítések ellenére a rendezvény engedélyeztetési szakaszában az ismert külső okok miatt országosan beszigorított eljárás olyan követelményeket fogalmaz meg a rendezvényekkel szemben, amelyek pénzügyileg és időben is lehetetlen helyzet elé állítottak bennünket – írják a szervezők, s hozzáteszik, a civil szervezés ellehetetlenülése és ennek jövőbeli kilátástalansága miatt megszüntetik a ZIRCI BULI működését.

A cél nélkül maradt alapítvány sorsáról a közeljövőben döntenek. A július 7–8-i hétvégére meghirdetett, a család és barátság fesztiváljaként ismert rendezvény hosszú múltra néz vissza.

A BULI 91 Közhasznú Alapítvány 1991 óta, önkéntes csapatként összefogással, a város támogatásával rendezte meg évről évre az ingyenes eseményt. A Közép-Dunántúl egyik legnagyobb, Pro Urbe-díjas rendezvényére húszezer hazai és külföldi látogató érkezett minden év júliusában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!