Hírek

2017.09.07. 12:41

Népszerű volt a kemeneshőgyészi falunap

Kemeneshőgyész - Kellemes időjárás mellett, jó hangulatban telt a kemeneshőgyészi falunap. Molnár Veronika, a település polgármestere rámutatott, a programok összeállításánál minden korosztályra gondoltak.

Polgár Bettina

Az esemény főző-, illetve süteménysütő-versennyel indult. Előbbire kilenc csapat, utóbbira kilenc fő nevezett. Molnár Veronika elmondta, rendkívül sokféle étel készült, többek között birkagulyás, puliszka sült hússal, babgulyás, lángos, pörkölt, tárkonyos húsgombócleves, valamint linzerek, és a versenyzők közül senki nem tért haza üres kézzel.

A nap programját házaspárbaj is gazdagította, melyen négy házaspár mérte össze ügyességét. A legkisebbek kikapcsolódását többek között arcfestés, csillámtetoválás és pónilovaglás biztosította, de a quadot és az úgynevezett bungee trambulint is kipróbálhatták az érdeklődők.

Hatalmas sikere volt Papatyi-Tóth Tünde fellépésének. Színpadra állt még Kovács Józsefné, Rugli Béla, az Aranykapu gyermekzenekar, a Lesz-Vigasz férfikórus, Rokker Zsoltti és Bunyós Pityu, emellett a helyi amatőr fellépőknek is szereplési lehetőséget biztosítottak.

Molnár Veronika elmondta, szép számú érdeklődőt vonzott a falunap, és a tombolán befolyt összeget, 160 ezer forintot a Kemeneshőgyész Községért Közalapítvány kapja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!