Hírek

2016.11.08. 06:55

Nem találta a kapukulcsát - Fejszével sújtott le

Nyirád - Azért lett dühös egy 18 éves nyirádi férfi, mert nem találta a kapukulcsát, feszültségét ismerősén vezette le.

Egy nyirádi férfi 2016. november 5-én délután az egyik helyi szórakozóhelyről ment otthonához ismerősével, akinek téli bakancsot akart ajándékozni. A férfi az ingatlanhoz érve feldühödött azon, hogy nem volt nála a kapukulcsa, ezért vendégével együtt átmásztak a kerítésen.

Az udvari fatárolónál a fiatal tovább bosszankodott, kiabált, közben a kezében lévő dohánypapírt és dohányt a földre dobta, majd arra utasította 57 éves ismerősét, hogy szedje fel.

A sértett - miközben nyugtatta vendéglátóját - lehajolt és elkezdte felszedni a földre dobott dohányt és papírt. Ekkor a 18 éves férfi kezében egy fejszével fejbe vágta az 57 éves férfit, aki a földre zuhant.

A mentőszolgálat munkatársai a sértettet - aki nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett - kórházba szállították. A helyszínre érkező rendőrök a nyirádi férfit elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - szabadlábon hagyása mellett - az Ajkai Rendőrkapitányság indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!