Hírek

2015.04.22. 11:35

Nem gyilkosság áldozata lett a biztonsági őr Tapolcafőn?

Veszprém - Híreink alapján nem biztos, hogy a bántalmazás miatt halt meg egy biztonsági őr egy cég tapolcafői telephelyén, tavaly novemberben.

Kovács Erika

A férfi értesülésünk szerint feltehetően szívproblémák miatt hunyt el november 30-ra virradó éjszaka a telepen.

A bűncselekménnyel egy fiatal férfit hozott összefüggésbe a rendőrség, aki bántalmazta az őrt, és jelenleg is kényszergyógykezelésen van.

Az emberölés bűntettének gyanúja miatt 2014. november 29-én indult büntetőeljárás során többféle orvos szakértői véleményt bekértek a nyomozók. A vizsgálatok eredményei olyan személyes adatokat tartalmaznak, amelyeket a nyomozóhatóság a nyilvánossággal nem közölhet.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának kezdeményezésére a Veszprémi Járási Bíróság 2015. április 15-én a gyanúsított ideiglenes kényszergyógykezelését rendelte el, a végrehajtás helye az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet (IMEI). Ezt megelőzően a gyanúsított előzetes letartóztatásának végrehajtására is az IMEI-ben került sor – közölte lapunkkal a megyei rendőr-főkapitányság.

 

Címkék#Tapolcafő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!