Hírek

2016.10.27. 10:01

Nem csak otthon, a nyílt utcán is verte élettársát

Tapolca - A Tapolcai Járási Ügyészség testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat egy 33 éves férfival szemben, aki élettársi kapcsolatuk megszűnését követően rendszeresen bántalmazta gyermekei édesanyját, mondta el Gulyás Ildikó főügyészségi szóvivő.

Napló-információ

Azt követően, hogy a vádlott és a sértett élettársi kapcsolata 2015. augusztus közepén megszűnt, a férfi számos alkalommal, esetenként néhány nap különbséggel bántalmazta, megütötte, de volt, hogy a földre rántotta, megrúgta az asszonyt. A bántalmazásokra többnyire a volt közös otthonukban, máskor üzletben, közterületen került sor.

Az elkövetőt a veréstől, a sértett fenyegetésétől az sem tartotta vissza, hogy a Tapolcai Járásbíróság két ízben is megelőző távoltartást rendelt el vele szemben. Előfordult olyan eset, amikor a férfi a vele szemben történt rendőri intézkedést követő egy órán belül visszament a sértetthez, és ismételten bántalmazta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!