Hírek

2017.02.05. 18:32

Négyéves gyermeket raboltak el Pápán - Két órán belül elfogták a tettest (frissítve)

Egy óvodáskorú kisgyerekkel együtt raboltak el egy autót Pápán.

Polgár Tibor

Munkatársunkat az egyik nagyszülő kereste meg. Elmondta: fia és felesége, valamint unokája pénteken kora este Pápán autóztak az Esterházy úton, amikor az egyik kereszteződésben lelassítottak egy furcsán viselkedő férfi miatt. A gyalogos hirtelen felugrott az autó motorházának tetejére, majd az úttestre feküdt, és az aszfalthoz kezdte ütni a fejét, ezért a volánnál ülő családapa és felesége kiszálltak a járműből. Ezt használta ki a fiatalember, aki váratlanul felkelt a földről és beszállt az autóba, majd még mielőtt a szülők megakadályozhatták volna, elhajtott az autóval a hátsó ülésén ülő négyéves gyermekkel.

– A fiam és a felesége azonnal értesítették a rendőrséget, akik több autóval indultak el keresni az elkövetőt – folytatta a nagypapa, majd megjegyezte, senkinek sem kívánja azokat az érzéseket, amelyeket azokban az órákban éltek át, amíg az elrabolt kisgyereket keresték a hatóságok. A rendőrség végül kétórás keresés után az édesanya autóban maradt mobiltelefonjának cellainformációi alapján megtalálta az elkövetőt egy Pápa közeli településen.

A kisgyermeknek szerencsére nem esett bántódása, de nagyon megijedt, mert fogalma sem volt arról, miért történik vele ez - mondta a nagypapa, aki mindenkit arra figyelmeztet, hasonló szituációban senki ne szálljon ki az autóból.

Az üggyel kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának, amint megérkeznek a válaszok, frissítjük cikkünket.

FRISS: Úgy tudjuk, az autó elrablása az Esterházy út és a Vörösmarty utca kereszteződésénél történt. Információink szerint az igencsak zavartan viselkedő elkövető, mielőtt kiugrott az úttestre, bántalmazott egy vele lévő nőt, aki feldúlt állapotban otthagyta a férfit. A rendőrök mellett pedig egy civil személygépkocsi is az elrabolt autó után indult.

Frissítve

Információink szerint a pápai rendőrök Pápasalamonban találtak meg az ellopott autót és az elkövetőt, aki helyi lakos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!