Hírek

2016.10.20. 07:14

Ne nézzen ki az ablakon!

Veszprém - Ha napsütést és szép időt akar látni, csütörtökön ne nézzen ki az ablakon, mert egész nap esni fog, az előrejelzés szerint.

Kovács Erika

A hőmérséklet tíz fok körül alakul, úgyhogy a téli kabátot is érdemes lesz már elővenni, főleg a fázósabbaknak.  Akinek közlekednie kell, nagyon óvatos legyen, ne most próbálja ki autója maximális sebességhatárát, vigyázzon magára, a körülötte levőkre, és a váratlanul elé bukkanó vadakra, mert nagy mennyiségű eső esik, amitől csúszóak lehetnek az utak, ráadásul vízátfolyásokra is lehet számítani, ami szakértők szerint olyan, mintha jégen közlekednénk!

Hozzáértők azt tanácsolják, lassan jelentkezzünk be a gumicserére! A pszichológusok javasolják, aki teheti, temetkezzen a munkájába, vagy találjon olyan elfoglaltságot, amiben örömét leli, vagy gondoljon arra, amitől boldog lehet, ilyen lehet például a családja, vagy a szép nyári emlékek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!