Hírek

2017.02.20. 17:36

Művészetek Völgye: 27 év 27 helyszín

Kapolcs - Huszonhetedik alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgye fesztivált július 21-30-a között Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön.

Balla Emőke

A huszonhetedik évben huszonhét helyszínen várják a látogatókat, a programok közel százszázalékos készültségűek, tájékoztatott Oszkó-Jakab Natália. A program- és marketingigazgató elmondta: lesznek új rendezvények és új helyszínek. Vigántpetenden Cirque du Tókert néven újhullámos cirkuszi helyszín nyílik, az Elevenkert kínálata a Cseh Tamás Program zenekaraival bővül, a Fonó Budai Zeneház a Kocsor Házban folytatja tovább, a vigántpetendi templom komolyzenei műsoraiért a Papageno csapata felel.

Kapolcson Szirtes Edina Mókus udvarában, Taliándörögdön Hobo kertjében időzhetnek a fesztiválozók. A kapolcsi Panoráma Színpad vendége lesz a Quimby, a Csík zenekar és a 30Y, a könnyűzenei színpadon a Budapest Bár koncertezik. Visszatér a Művészetek Völgyébe a Nemzeti Színház, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem. Az összművészeti fesztiválon külföldi együtteseket is vendégül látnak: a klasszikust a latinnal és dzsesszel ötvöző zenekart, a Pink Martinit, a Franciaországból érkező Deluxe és a Nouvelle Vague csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!