Hírek

2017.06.20. 13:56

Mutatjuk az év legrövidebb éjszakájának programjait

Szombaton Múzeumok éjszakája.

Polgár Bettina

Veszprémben a Laczkó Dezső Múzeum több közös programot is szervez a Művészetek Házával, de önálló műsorokkal is várják a szórakozni vágyókat.

A repertoárban fáklyás felvonulás, tűzugrás, számos kiállítás és fényfestés is.

Sajtótájékoztatót tartottak a Múzeumok Éjszakájáról Veszprémben

Változatos programokkal készül Pápa városa is, ahol többek között barokk ruhás fotózás, stand-up comedy, bohóc-show és nyomozójáték is várja az érdeklődőket.

Ilyen lesz a Múzeumok Éjszakája Pápán

Balatonfüreden rengeteg program várja a város kiállítóhelyein a látogatókat. A Vitorlázeumben 16 órától Balatoni távúszokról és átúszókról tartanak előadást. A Városi  Múzeumban 18 órától A régi Balatonfüred Protiwinsky Ferenc képein című kiállítás megnyitója lesz. 21 órától tárlatvezetés kezdődik. A Kerektemplomtól 19 órakor indul Éjszakai túra. A Jókai Mór Emlékházban 18 órától Írni kell címmel kezdődik előadás Jókairól, a grafomániáról és a kreatív írásról. 20 óra 30-tól Dénes Gabriella és Schöngruntner Eszter fuvolakoncertje lesz. 21 óra 30-tól tárlatvezetés kezdődik. A Vaszary Galériában 16 órától Felnőtt Gyerekek címmel lesz foglalkozás. A kertben 16 órától jóga kurzusok kezdődnek és henna festés lesz. 16 – 23 óráig a kincsesláda titka címmel számkereső játék zajlik a kiállító terekben, és a Vaszary Alkotóműhely gyermekrajz kiállítása látható videó vetítéssel a Vaszary Galéria padlásán. Stop Motion program a villa pincéjében minden egész és fél órában. 18 órától tárlatvezetés lesz a Gyermek a magyar képzőművészetben című kiállításon. 19 órakor a kiállítás kapcsán kezdődik kerekasztal beszélgetés. 20 órától mozgásszínházi improvizációja lesz a KONTAKT 2.0 kiállításban. 21 órakor Szilágyi Tibor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész tárlatvezetése ugyanitt. 22 órakor a tárlatvezetés a Gyermek a magyar képzőművészetben című kiállításon. 22 órától a P.O.Funk Unit koncertje kezdődik a Vaszary Villa kertjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!