Hírek

2017.03.28. 10:50

Épülnek a standok - II. Napló-állásbörze

A régió legnagyobb munkáltatói jelen lesznek a március 29 –én megrendezésre kerülő NAPLÓ – állásbörzén, ahol több ezer álláshelyet kínálnak majd az érdeklődőknek.

Molnár Sándor

Tavaly szeptember után, már második alkalommal kerül megrendezésre az Állásbörze a Veszprém Arénában. A kiállítás szerdán 10 órakor nyitja meg kapuit. Jelenleg a kivitelező cég munkásai dolgoznak serényen azért, hogy a megnyitóra minden a helyére kerüljön.

– Szerencsére jól állunk, már második éve építjük a kiállítást és nagyjából ugyanazok a feladatok, mint legutóbb. A munkának kész ütemtervvel tudtunk nekiállni, és ha most körülnézünk, jól kivehető, hogy épülnek a falak, úgyhogy időben be fogjuk fejezni – mondta el kedden délben Kovács Dorottya a kivitelező cég projektfelelőse.

Beszélt arról is, hogy a kiállítók határoló falakat és alap bútorokat: pultot, asztalt és székeket kapnak, ha nem volt egyéb igényük. A tavalyi évhez képest lesznek olyanok is, akik bemutatókkal készülnek, illetve kistraktorokat is hoznak a rendezvényre.

Az építők azt tapasztalták, hogy idén több a kiállító és lelkesebbek az állásbörzére érkező cégek, ezért nekik is jobban fel kellett készülniük a kivitelezésnél és többet, összesen 35 standot kell építeniük. Három vállalkozás pedig saját kiállítótérrel képviselteti majd magát az állásbörzén.

Az álláskeresők a Veszprém Arénában Március 29-én szerdán 10 és 17.00 között azonnali regisztrációra és állásinterjúkra is készülhetnek az ingyenesen látogatható rendezvényen.

Állásbörzéről tudnivalók itt elérhetők!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!