Hírek

2017.06.28. 15:50

Mosolyvár és a Mézengúzok - Családi napot szervezett az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ

VESZPRÉM - A hűvös és esős idő ellenére sokan látogattak el az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központba a családi napra vasárnap.

Rieger Zsanett

Délután háromtól este nyolc óráig várták az érdeklődőket színes és változatos programokkal, koncertekkel. A Mosolyvár játszóházban kicsik és nagyok próbálhattak ki a különböző, fából készült népi játékokat, mint a hordólovaglás, gólyalábazás, de logikai játékok sokasága is volt a kihívások kedvelőinek, például óriás memóriajáték, ördöglakatok, térbeli kirakók.

Az ügyességi játszóházban sebészkézen, csocsón és minigolfon kívül még sok más várta a családokat. A játszóházak mellett kézműves foglalkozások (csuhézás, szalvétakép készítése, gipszfigurák festése) is biztosította a családok szórakozását. Egy nyelviskola csillámtetoválással, angol mesékkel és játszószőnyeggel várta a látogatókat.

Számtalan kézműves program várta a családokat
Fotó: Penovác Károly

Az eseményen a veszprémi örmény nemzetiségi önkormányzat üvegfestéssel örmény motívumokkal, örmény könyvek bemutatásával, Martaian Ermone-Zabel ikonfestő vezetésével színesítette a programot. Négy órától a Lung Ch'uan Tao Kung Fu School tartott bemutatót, ahol az érdeklődök megismerkedhettek az iskolai edzéseken tanult harcművészeti elemekkel.

Később a Mézengúzok zenekar koncertje szórakoztatta a közönséget ismert gyerekdalok, népdalok újrahangszerelt változatával, majd Dér Heni energiával teli fellépését élvezhették a látogatók. Utolsó koncertként a Flying Sticks nevű öttagú fiatal, rockos, Green Day-es vonalat képviselő formáció lépett fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!