Hírek

2016.12.08. 19:29

Mosolygós győztesek

Veszprém – Szerkesztőségünk idén is meghirdette a korábbi években nagy sikert aratott gyermekmosoly- pályázatát.

Molnár Sándor

Felhívásunkra közel háromszáz fotó érkezett, amelyekből a zsűri nyolcvanat választott ki.

A versenyben résztvevő gyermekek fényképeit ötös csoportokban, naponta láthatták olvasóink. Szavazni a Naplóból kivágott szelvényekkel, illetve a veol.hu-n lehetett. A gyermekportrékra összesen 28 189 szavazat érkezett. A legtöbb voksot a herendi Bíró Iringó kapta, közel háromezren szavaztak rá.

Bíró család : Bíró Iringó, Bíróné Heinbach Eufrozina, Kerner Ibolya Fotó: Pesthy Márton

Iringó anyukája elmondta, hogy a barátnője biztatta, hogy küldje be a kislánya fotóját, hátha szerencséjük lesz, és így is lett.  Minden ismerősük nagyon örült, amikor megjelent a fotó az újságban és ígérték, hogy mindennap szavazni fognak a 13 hónapos kislányra. Rengeteg szavazószelvényt kaptak és még a nagymama is járta a szomszédságot, hogy újabb szelvényeket gyűjtsön össze.

-Amikor kiderült, hogy mi nyertünk gratulált mindenki, még a boltban is elkaptak minket – meséli büszkén Bíróné Heinbach Eufrozina.

A második helyezett berhidai, Gerőfi Gréta több mint kétezer szavazatot gyűjtött. Náluk előzménye is volt az indulásnak, hiszen Gréti bátyja, Patrik, négy évvel ezelőtt, megnyerte a fotópályázatot. Az idei évben is kihasználta a család az adódó lehetőséget és benevezték a négy éves kislányt.

Gerőfi család : Gerőfi Gréta, Gerőfi Patrik, Gerőfiné Mészáros Anita, Gerőfi Roland Fotó: Pesthy Márton

- Nagy összefogás volt a szavazócédula gyűjtésben és az internetes szavazáson is. Sokan jelezték, hogy támogatnak minket – ezt Gerőfi Roland, Gréti apukája mondja, és még hozzáfűzi, hogy gyermekei imádják a fotózást.

Harmadik helyen Bak Flóra Enikő végzett Szentkirályszabadjáról, rá közel 1500-an voksoltak. A most kétéves és négy hónapos kislány tavaly megnyerte a pályázatot.  Mindenki nagyon büszke a pici lányra, ezért náluk is sokan segítettek a szelvények gyűjtésében és a neten is sokan szavaztak rá.

Bak család : Bak Flóra Enikő, Földesi Bea,  Bak Károly  Fotó: Pesthy Márton

- Szerencsés helyzetben vagyunk, mert kis faluban lakunk és nagy az összetartás – vélekedik Bak Károly, Enikő apukája. A helyezésnek nagyon örül, szerinte idén még több jó kép érkezett, mint tavaly, ezért nehéz lehetett eldönteni, hogy ki is kerüljön az első háromba.

A győztesek a Fantázia Fotó-Videó Stúdió  30, 20 illetve 10 ezer forintos ajándék utalványát és egy-egy Mikulás mesekönyvet vehettek át Németh F. Bernadettől, a Napló főszerkesztőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!