Hírek

2016.09.25. 12:00

Mobil fogadóórát tartott a rendőrség Kádártán és Gyulafirátóton

Veszprém - A Veszprémi Rendőrkapitányság mobil fogadóórát tartott 2016. szeptember 22-én, közölte Orosz Katalin megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Elmondta továbbá, Veszprém két városrészén 2016. szeptember 22-én délután tartottak gyalogos járőr szolgálatot a veszprémi rendőrök a településrész képviselőjével, a közterület felügyelet munkatársaival és a polgárőrökkel.

Fotó: Rendőrség

A Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program keretében a Gyulafirátót Polgárőrség házigazdaként fogadta a megjelenteket, a programon részt vettek a Dózsa-városi és a Jutas városrész polgárőrségének tagjai is.

Az eligazítást követően polgárőrök quaddal és segédmotor-kerékpárral ellenőrizték a külterületeken az illegális fakitermelést, az orvvadászatot, és a nem megengedett szemétlerakást. A közterület felügyelet munkatársai a kihelyezett közúti jelzőtáblákat vizsgálták meg.

A felújított Zirci út, Hajmáskéri út és Posta utca kereszteződésében a megváltozott közlekedési - gyalogos átkelési - körülményeket is megtekintették, azzal kapcsolatban tapasztalatokat gyűjtöttek a lakosoktól. Kádártán és Gyulafirátóton a helyi nyugdíjas klub tagjait személyesen köszöntötte a településrészek képviselője, valamint a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője.

A bűnmegelőzési előadó a megjelenteknek a trükkös csalások áldozattá válásának elkerülésének lehetőségeiről tartott előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!