Hírek

2016.08.24. 18:50

Minden segítség jól jön - Nehéz sorsú családnak gyűjt a Napló

Nagydém - A legkisebb segítségre is nagy szüksége van Szabó Aliznak és családjának: Molnár Sándor családfő egy súlyos munkahelyi baleset miatt kómában fekszik a pápai kórházban, miközben szerény nagydémi házukat adósság terheli.

Polgár Tibor

A kegyetlen sorscsapással sújtott család történetét nemrég bemutattuk, és egyúttal jótékonysági gyűjtést indítottunk számukra. A budapesti pár svájci frankos hiteléből menekülve költözött Nagydémre, ahol kétmillió forintos kölcsönből vettek egy házat.

Szabó Alíz gyermekeivel, a hat hónapos Martinnal és a tízéves Viviennel. Kérdéses a család jövője
Fotó: Polgár Tibor

Sándor úgy egyezett meg a hitelezőjével, hogy ledolgozza neki a tartozást, azonban január 28-án munkahelyi balesetet szenvedett Németországban, majd ebből kifolyólag május 4-én kómába esett. Felépülésére minimális az esély. Aliz egyedül maradt két gyermekükkel és a tartozással, jövőjük bizonytalan. Minden segítség nagyon jól jön számukra, a Napló ezért adománygyűjtést indított a megsegítésükre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!