Hírek

2016.06.27. 19:36

Mi legyen a kistigrisek neve? Szavazzon és nyerjen egy wellnesshétvégét!

Vészesen közeledik július 6., játékunk határideje. Ha még nem szavazott, arra kérjük: nevezzük el együtt a Veszprémi Állatkert tigriskölykeit!

veol.hu

Hosszú évek várakozása után május végén szibériai kistigrisek születtek az állatkertben. A két kölyöknek - egy hím és egy nőstény - még nincs neve, a névadásban az állatkerttel együttműködve olvasóink segítségét kértük.

Fotó: Szabó Péter Dániel

A beérkezett ötletekből a vadaspark és a Napló munkatársaiból álló zsűri választotta ki a 10 legjobbat, amelyekre egészen július 6-ig lehet majd szavazni. A legtöbb voksot begyűjtő neveket kapják majd meg a kistigrisek, akiket így tehát olvasóink neveznek el.

A hivatalos névadó ünnepséget július 11-én, hétfőn tartjuk a Veszprémi Állatkertben, ahova meghívást kap a győztes neve(ke)t javasló olvasónk, s közelebbről is megismerkedhet a kistigrisekkel. A szavazók között pedig értékes ajándékot, egy wellnesshétvégét sorsolunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!