Hírek

2016.10.21. 12:16

Figyelem! Forgalmirend-változás az ünnepen!

Veszprém - A hétvégi ünnep alkalmából ideiglenes forgalomkorlátozásokra hívta fel a figyelmet Aradi Virág a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében.

Kovács Erika

Elmondta, Veszprémben koszorúzás miatt ideiglenes forgalmirend-változás lesz 2016. október 23-án a Megyeház téren. 2016. október 23-án 17 óra 30 perctől 19 óráig Veszprémben az Óvári Ferenc út és Kórház utca közötti Megyeház tér útszakaszt − a Brusznyai emlékműnél történő koszorúzás miatt − a rendőrség lezárja.

Ideiglenes forgalmirend-változás lesz Sümegen is az ünnepi megemlékezés alkalmából 2016. október 23-án, amikor a város több útszakaszán ideiglenes útlezárásra kell számítani. Teljes pályás útlezárás lesz 2016. október 23-án 14 órától 16 óráig a Kossuth Lajos utcán, az Árpád út és Szent István út közötti szakaszon, a Szent István téren, a Kossuth Lajos utca és Bem utca közötti szakaszon, a Ramassetter utcán.

A rendőrség kéri, hogy a járművezetők valamennyi érintett útszakasznál fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!