Hírek

2017.06.15. 19:40

Megkezdődött a sörünnep

VESZPRÉM - Kellemes körülmények, finom ételek és italok között, baráti társaságban magas színvonalú zenéket hallgatni a színpadról, az mindenkinek örömet okoz - fogalmazott Porga Gyula

Molnár Sándor

2013 nyarán hagyományteremtő céllal rendezték meg az első Veszprémi sörfesztivált. A sör ünnepe idén is elkezdődött a 20 ezer négyzetméteres parkban.

 

A fesztivál megnyitóján Szücs Balázs, a Historia cégcsoport ügyvezetője elmondta, hogy a sör jó kedvcsináló, és az élményt szórakozással lehet fokozni. Ezért minden évben újabb és újabb fellépőkkel kívánják változatosabbá tenni a programokat. A sörkínálattal kapcsolatban kiemelte, hogy megpróbálták Európából a legfontosabb termelési helyekről elhozni a sörök javát. A nyitónapon fellépett Kocsis Tibor is, akinek a nyár a fesztiválokról szól. Többször énekelt már Veszprémben, és nagyon kedveli a várost magánemberként is - mesélte fellépése előtt a 2011-es X-Faktor győztese.

Őt a Hollywoodoo tagjai követték a színpadon. Trócsányi Gergely énekes elmondta, hogy nagyon szeretik a sörfesztivált. Egy ilyen rendezvényen mindig sok olyan ember van, aki nem hallotta, vagy élőben még nem látta őket. A zenekar szeptemberben készül megjelentetni új nagylemezét, amelynek most zajlanak a stúdiófelvételei, és amelyről két dalt a Historia Kert közönségének is eljátszottak.

A sörfesztivál második napján, június 16-án, pénteken 18 órakor a Fun Thomas Band, 19 órakor Péterfy Bori & Love Band lép színpadra. 22 órától DJ Edgár zenél majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!