Hírek

2017.08.08. 09:27

Meghalt a motoros aki balesetet szenvedett a Házgyári úton

Meghalt az a motoros, aki összeütközött egy autóbusszal a hétvégén Veszprémben, a Házgyári úton, egy kereszteződésben, erősítette meg értesülésünket a megyei rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Kovács Erika

-Hatalmas csattanásra lettem figyelmes vasárnap késő este, mondta el kérdésünkre neve mellőzésével egy férfi, aki Veszprémben, a Házgyári útnál, a Csererdő felé vezető kereszteződés közelében lakik. Aztán így folytatta: oda is sietett az ütközés helyszínének közelébe, amikor látta, hogy a kereszteződésnél egy zöld motor fekszik a busz alatt, a motoros pedig a mentőautóban volt akkor. A férfi szerint a motoros Veszprém irányából közlekedett a Házgyári úton, a busz pedig szemből érkezett a kereszteződés felé.

 

Ennél a kereszteződésnél történt az ütközés Fotó: Kovács Erika

A rendőrség az esetről közölte, a balesetben a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A mentőszolgálat kérdésünkre még nem válaszolt.

 

Zöld roncsdarabok hevertek a fűben a kereszteződésnél, amik motorból származhattak

A baleset helyszínén hétfőn mi is azt láttuk, hogy a fűben több zöld színű roncsdarab feküdt, melyek feltehetően  a motorból származhattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!