Hírek

2016.09.29. 08:09

Hétvégén még fürödhetünk a Balatonban

Szeptember végét mutat a naptár, a napokban mégis többen megmártóztak a Balatonban. Az ősz első hónapja szikrázó napsütéssel búcsúzik.

Forgács Ádám

Egész hétvégén kellemes kora őszi időjárás várható. Kevés felhő jelenik meg az égen, így rengeteg napsütésben lesz részünk – tájékoztatta a Naplót Cseh Zoltán, a vmeteo.hu szerkesztője. A mérsékelt délnyugati széllel egyre melegebb levegő érkezik fölénk, folyamatosan mérséklődnek az éjszakai lehűlések. Megközelítőleg 12-13 fokot mérhetünk hajnalban. Délutánonként pedig a csúcshőmérséklet megközelíti a 25 fokot. Szeptember végéig igencsak kellemes idő várható -mondta Cseh Zoltán.

Fotó: a szerző

A jövő hét első felében egy enyhe hidegfront várható. Megélénkül az északnyugati szél, elvétve egy-egy zápor is kialakulhat – jósolta Cseh Zoltán.  Esernyőink legyenek mindig kéznél. A jövő hét további napjaira ismét nyugodt, napsütéses időt ígérnek az előrejelzések, délutánonként  akár a 20°C-ot is mérhetünk – közölte a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!