Hírek

2017.03.14. 15:54

Március 15. - Forgalomkorlátozások Veszprém megyében a nemzeti ünnepen

A nemzeti ünnepi megemlékezések idején Veszprémben, Tapolcán, Pápán és Balatonfüreden számíthatnak a közlekedők forgalomkorlátozásra illetve útlezárásra.

Veszprém

Veszprém belvárosában fáklyás felvonulás miatt 2017. március 15-én 17 óra 30 perctől előre láthatóan 18 óra 30 percig részleges forgalomkorlátozás lesz. Az Óváros tér – Megyeháza tér – Színházkert útvonalon a felvonulók közlekedését a rendőrség biztosítja. A forgalomkorlátozás annyi időre szól, amíg az adott szakaszon a felvonulók áthaladnak.

Tapolca

Tapolca belterületén az ünnepi megemlékezéssel kapcsolatban 2017. március 15-én 18 órától 18 óra 30 percig lezárásra kerül a Batsányi utca, a Fő tér és a Kossuth utca egy szakasza, valamint a Kisfaludy Sándor utca.

Pápa

Pápán a Jókai utcát a Szalmavári utca kereszteződésétől a Böröczky dombig – 2017. március 15-én 8 óra 30 perctől a rendezvény befejezéséig (kb. 11 óra 30 percig) – teljes egészében lezárja a rendőrség. A Jókai utcán érkező forgalmat a Szalmavári utcára, a Szalmavári utcáról érkező forgalmat a Csókai körforgalom irányába terelik az egyenruhások. A Zimmermann utcában a parkolóból elinduló járműveket az Anna tér felé, a Széchenyi utca irányából érkező járműveket a Zimmermann utca, illetve az Árok utca irányába, míg a Séllyei utcából elinduló járműveket a Széchenyi utca irányába terelik a rendőrök és a polgárőrök. A Fő tér irányából és a Deák utcából, valamint az Ady sétányról érkező járművek csak a Szabadság utca irányába haladhatnak tovább. A zárást követően a forgalom kizárólag a Szabadság utca, Beke utca, Tókert utca és a Dózsa utca irányába haladhat, a Böröczky domb és a Március 15. tér felé nem.

Balatonfüred

Balatonfüred reformkori városrészén fáklyás felvonulás miatt 2017. március 15-én 18 órától 19 óra 30 perc között a Blaha Lujza utcába és a Kisfaludy Sándor utcába gépjárművel tilos lesz a behajtás, illetve a Jókai utca alsó részén rövid ideig rendőri biztosítás mellett útlezárás lesz érvényben.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!