Hírek

2016.07.01. 15:41

Majdnem elütötte a polgárőrt?

A balatonkenesei polgárőr kétszer is félreugrott, hogy ne üsse el a 46 éves sofőr - közölte a rendőrség.

Napló-információ

Balatonakarattyán, a Koppány soron 2016. június 27-én, a délelőtti órákban karbantartási munkálatok miatti forgalomelterelésben és forgalomirányításban segített a balatonkenesei polgárőr.

A 46 éves D. T. személygépkocsival haladt az elzárt terület felé, majd miután megállt, a polgárőr tájékoztatta az útlezárásról és annak okáról. A férfi ezt nem vette tudomásul, kiszállt a gépkocsiból és félretolta az úton lévő tájékoztató táblát. Ezután visszaült a gépjárműbe és úgy hajtott tovább, hogy a polgárőrnek félre kellett ugrania, nehogy elüsse. Miután a 46 éves férfi látta, hogy mégsem tud továbbhaladni, visszafordult és olyan közel haladt el a neki háttal álló polgárőr mellett, hogy a polgárőrnek ismét félre kellett ugrania.

A 46 éves férfit, miután a helyszínt elhagyta, a rendőrök adatgyűjtést követően elfogták és előállították a helyi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. D. T. ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!