Hírek

2016.10.08. 17:32

Lopott kocsival baleseteztek

Veszprém - Egy autókereskedésből eltulajdonított gépkocsival csúszott le az útról három férfi a minap Csajágon, de egy órán belül lebuktak, mondta el érdeklődésünkre Ihász Lajos Dániel, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság főtörzsőrmester, nyomozója.

Kovács Erika

-A járőr kollégák jelezték, hogy Csajágon történt egy közlekedési baleset, és a falu határában, Küngös irányában igazoltattak három férfit, akik gyalogoltak az út mellett. Miután a rendőrök igazoltatták őket megállapították, hogy az egyik személlyel szemben már folyamatban volt büntető eljárás, illetve nyomozás, mondta el Ihász Lajos Dániel.

Hozzátette, a járőrök jelzésére kimentem a helyszínre, ahol kiderült, hogy a gépkocsit a baleset után hátrahagyták, és akik benne ültek, a helyszínről elmentek. A két pétfürdői és egy mezőszentgyörgyi férfi gyalogosan ment tovább, a járőrök nagy mennyiségű készpénzt, illetve egyéb értékeket találtak náluk, amikkel nem tudtak elszámolni. Az autót pedig még aznap éjszaka egy siófoki autókereskedésből lopták el, ahová betörtek, és annak irodájából is több százezer forint értékben vettek magukhoz használati cikkeket.  A házkutatásoknál aztán a siófoki betörésből származó műszaki holmik, például laptopok, hangfalak, tabletek előkerültek, amiket aztán visszakapott a tulajdonos.

A 19, 25 és 21 éves gyanúsítottakat őrizetbe vették a rendőrök, indítványozták előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság október 7-én elrendelt. A férfiak ellen a Balatonalmádi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!