Hírek

2017.02.22. 11:25

Lezárult a nyomozás hotelben garázdálkodók ügyében

Veszprém – Az eljárás adatai szerint Veszprém egyik szálláshelyén január 31-én késő este egy 22 éves mándoki férfi szóvá tette a szállóban lévő két 22 éves és egy 24 éves jászfényszarui férfi hangos szórakozását, melynek eredményeként a hotel folyosóján vitába, majd dulakodásba keveredtek.

Napló-információ

A bántalmazás során a mándoki férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A szálloda vezetőjének bejelentését követően a négy férfit a helyszínre érkező rendőrök elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket – tájékoztatta lapunkat Orsós Károly rendőr őrnagy, a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója.

A gyanúsítottak ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a veszprémi rendőrök a napokban befejezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!