Hírek

2015.04.25. 08:29

Lakóház égett Litéren (frissítve)

Teljes terjedelmében égett egy negyven négyzetméter alapterületű lakóház, valamint egy hozzá épített húsz négyzetméteres melléképület Litéren, az Árpád utcában, szombaton éjszaka.

Kovács Erika

A tűz oltására balatonfűzfői és veszprémi tűzoltók vonultak összesen két gépjárműfecskendővel és egy vízszállító gépjárművel, akik egy gázpalackot épségben kihoztak az épületből. A tűzeset kapcsán személyi sérülés nem történt, a család elhelyezése rokonoknál megoldott.


- A helyszínen már többször tájékozódtam arról, hogy mire van szüksége a családnak, tudnak-e hova menni, kell-e nekik ruhaféle,  illetve segítsük-e őket a megélhetésükben?  – közölte a Naplónak Szedlák Attila polgármester. A település vezetője a családsegítő szolgálattal együtt folyamatosan egyeztet a családdal, hogy miben tudják támogatni őket. A rokonok, helyi vállalkozók, ismerősök  is felajánlották segítségüket. A polgármester azt is közölte, hogy a törmelék elszállítását is elvégzi az önkormányzat.

Címkék#tűz#Litér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!