Hírek

2016.08.31. 14:01

„Közlekedj szabályosan és ösztönözz erre másokat is!”

Átadták a Várpalotai Rendőrkapitányságon a kerékpáros kampány nyereményét.

Három hónapon keresztül ellenőrizték a várpalotai rendőrök a járás valamennyi településén a kerékpárral közlekedő járművezetőket. Akik szabályosan közlekedtek, regisztrálhattak arra a nyereményjátékra, amelynek végén egy kerékpárt sorsoltak ki a rendőrök.

A „Közlekedj szabályosan és ösztönözz erre másokat is!” elnevezésű kampánnyal a várpalotai rendőröknek az volt a céljuk, hogy ösztönözzék a járművezetőket arra: a kötelező felszereléssel ellátott és kifogástalan műszaki állapotban lévő kerékpárral közlekedjenek, valamint erre ösztönözzenek másokat is.

 

A kerékpáros balesetek megelőzése érdekében szervezett közlekedési ellenőrzéseken túl elektronikus, vagy személyes regisztrációval is lehetőség nyílt a kampányban részt venni. A közel negyven regisztráló közül a várpalotai illetékességű Király Krisztinának kedvezett a szerencse, aki 2016. augusztus 29-én, a Várpalotai Rendőrkapitányságon vehette át nyereményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!