Hírek

2016.05.26. 14:15

Közlekedésbiztonsági nap a rendőrségen

A tési óvoda növendékei látogattak el a Várpalotai Rendőrkapitányságra 2016. május 25-én.

Az óvodás gyerekeknek Honti Krisztina címzetes rendőr alezredes és Bartók Judit rendőr százados mutatta meg a kapitányság épületét, mesélt a rendőrök munkájáról, majd közösen megtekintették az előállító helyiséget.

A gyerekek kitörő örömmel fogadták Csór Enricó rendőr törzszászlóst és Régi Károly címzetes rendőr törzszászlóst, akik a rendőrautó speciális berendezéseit mutatták meg.

A tési óvodás gyerekek a közelgő gyermeknap alkalmával érkeztek a rendőrkapitányságra, hogy megismerkedjenek a rendőri munkával, az egyenruhások által használt eszközökkel, felszerelésekkel.

A rendőrkapitányság munkatársai annak érdekében, hogy minél fiatalabb korban megkezdődjön a szabályos közlekedésre nevelés, a gyerekekkel játékos formában ismertették a szabályokat. Valamennyi kisgyermek közlekedési jelzőtáblát készített magának az óvónők és a rendőrök segítségével, majd közösen átbeszélték a tábla jelentését, valamint azt, hogy milyen szabályokat kell betartani a biztonságos és balesetmentes közlekedés érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!