Hírek

2017.05.23. 15:07

Kitüntették a cserbenhagyó gázolót beazonosító rendőröket

Vezetői tárgyjutalomban részesült három ajkai rendőr, akik rövid időn belül beazonosították a gázolót.

Dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. május 22-én kiemelkedő helytállásukért elismerésben részesített három ajkai egyenruhást.

A 8-as számú főúton egy ismeretlen forgalmi rendszámú, szürke színű személygépkocsi közlekedett 2017. április 17-én 22 óra körül, Szombathely felől Devecser irányába. Haladása során elütötte az úttest szélén gyalogosan közlekedő embert, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A balesetben a gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

Velekei Róbert rendőr főtörzsőrmester, Bebesi Gábor címzetes rendőr zászlós és Bocs Viktória címzetes rendőr törzszászlós
Fotó: police.hu

A nyomozás során Bocs Viktória címzetes rendőr törzszászlós vizsgáló, Bebesi Gábor címzetes rendőr zászlós balesethelyszínelő és Velekei Róbert rendőr főtörzsőrmester nyomozó adatgyűjtésének köszönhetően beazonosították a balesetet okozó járművet és annak 25 éves vezetőjét.

B. Tamás szigetszentmiklósi sofőrt 2017. május 11-én előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!