Hírek

2016.07.29. 07:10

Kiss Ramóna az adrenalin szerelmese

Veszprém – A veszprémi származású, gyönyörű színésznő Kiss Ramóna szereti az izgalmakat, és szeret új dolgokat kipróbálni.

Fotók: Facebook

A közismert sorozat csinos színésznőjét, Kiss Ramónát nemrégiben egy nem mindennapi élmény érte: a mélybe vetette magát, de senki ne aggódjon, ez tervezett zuhanás volt. Rami, a közösségi oldalán tett közzé két képet, az egyiket a zuhanás előtt a másikat pedig az ugrás után készítették. Ezeken a képeken jól látszik, hogy a színésznő élvezte az extrém programot, bár amikor földet értek, egy darabig nem tudott felállni. Elmondása szerint 4215 méter magasból ugrott ki a repülőből, tehát több mint négy kilométert zuhant. A tandemugrás az ejtőernyős ugrás olyan formája, mellyel biztonságosan kipróbálhatja az ember a szabadesést 200 km/órás tempóval. Az élmény megszédíti és napokig a hatása alatt tartja szerencsést. Rami ezt a leírhatatlan érzést egy jóideig biztos nem felejti majd el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!