Hírek

2017.09.02. 17:25

Várpalotai Napok: leszakadt az egyik extrém hinta, hatan megsérültek! (frissítve)

Várpalota - Információnk szerint baleset történt egy várpalotai rendezvényen szombat délután, amikor leszakadt egy hinta.

Kovács Erika

A balesetről szóló értesülésünket Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens megerősítette, majd hozzátette, kollégái  az esetnél tartózkodnak, a helyszínt lezárták. Úgy tudjuk, mentőszolgálat is a balesethez érkezett. Megkérdeztük őket a történtekről. Amint válaszolnak, közöljük.

A helyszínen híreink szerint nagy az ijedtség, többen sírva rohantak el a hinta környékéről.

Frissítve:

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint hat sérültje van a balesetnek.

Fotó: Kovács Erika

A Veszprém Megyei Rendőrkapitányság ügyeletesétől megtudtuk, a Várpalotai Napokon egy gép meghibásodott és két ember súlyosan, három könnyebben megsérült. Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt büntető eljárás indult a Várpalotai Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen.

A 6 sérültet a mentők azonnal elszállították a helyszínről, azokat akik az extrém hintán fentragadtak a tűzoltók létrán menekítették ki.

A rendőrök létrán állva vették le a többieket, akik kétségbeesve vártak a segítségre a hintán Fotó: Szabó Péter Dániel

Helyszíni szemtanúk állítása szerint 2 fiatal repült ki a hintából, egy 18 éves aki fejjel az útpatkára esett, vélhetően ő a súlyosabb sérült. A másik 15 éves fiatal nyílt lábszárcsonttörést szenvedett el. Nagy riadalmat keltett a baleset, többen pánikszerűen rohantak el a helyszínről.

Frissítve:

Helyszíni információink szerint azt a fiatalembert aki a patkának esett, a helyszínen újra élesztették a mentősök, majd a győri kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!