Hírek

2016.12.09. 12:32

Kiégett egy családi ház Csabrendeken (frissítve!)

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül kilencven négyzetméter alapterületű családi ház két helyisége és tetőszerkezete péntek kora délután Csabrendek Templom terén.

Kovács Erika

A tűzhöz az ajkai hivatásos, a sümegi önkormányzati és a csabrendeki önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

A tűz következtében a ház tetőszerkezete beomlott, az épület így lakhatatlanná vált.

Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Frissítés:

18:11 - Turcsi József, Csabrendek polgármestere érdeklődésünkre elmondta, egy régi építésű épület égett ki pénteken, és lakhatatlan is lett, amelyben egy család lakott kettő gyermekkel. Azt nem lehet tudni, mitől gyulladt meg az épület.

A két gyereket az egyik rokon fogadta be, a négy felnőttnek pedig az önkormányzati lakásban biztosítottak helyet a településen. A ház felújításában segít az önkormányzat, és azt is tervezik, hogy gyűjtést szerveznek a bútorok és ruházat pótlásához. Ennek kapcsán a családsegítőt is megkeresik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!