Hírek

2016.10.05. 18:23

Kettes létrát lopott a szomszédjától

Pápa_ Ellopta szomszédja kettes létráját egy pápai férfi, majd fémhulladékként továbbadta azt. A rendőrök bíróság elé állítást javasolnak az ügyben.

Polgár Tibor

A sértett szeptember 21-én tett bejelentést a rendőrségen, miszerint a lakásához tartozó udvarból ellopták a több tízezer forint értékű kettes létráját - tudtuk meg a Pápai Rendőrkapitányságtól. Az egyenruhások adatgyűjtése során a sértettel közös udvarban lakó egyik szomszéd került a nyomozók látókörébe. 

A gyanúsítottként kihallgatott férfi elismerte, hogy pár nappal korábban ő lopta el a létrát, amit egy ismerősének fémhulladékként továbbadott. A rendőrök a házkutatás során megtalálták a lopott tárgyat és visszaadták azt a tulajdonosnak. A gyanúsított ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészséghez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!