Hírek

2017.02.08. 14:53

Két személyt is elfogtak

Balatonfüred, Veszprém – Az elmúlt 24 órában két személyt is elfogtak a balatonfüredi bűnügyesek és egyenruhások.

Napló-információ

Egy veszprémi ingatlanban február 6-án 15 órakor a füredi nyomozók igazoltatták, majd elfogták K. László 50 éves helyi lakost, mivel egy folyamatban lévő bűnügyben, a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt. Előállítását követően a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték.

Február 7-én 6 óra 43 perckor Balatonfüreden igazoltatta a szolgálatban lévő körzeti megbízott járőrpáros H. Szabolcs 20 éves pécsi lakost. Az intézkedés során kiderült, nevezettnek a Marcali Rendőrkapitányság rendelte el körözését, a Siófoki Járásbíróság által kiszabott pénzbírság meg nem fizetése miatt elrendelt szabálysértési őrizet foganatosítása végett.

Elfogását követően a férfit az egyenruhások a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra előállították, majd miután hozzátartozója a kiszabott helyszíni bírságot befizette, szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!