Két ház tetőszerkezete is kigyulladt a viharban Balatonfűzfőn és Káptalanfán

2017. július 26., 19:09 szerző: Kovács Erika
komment
Két ház tetőszerkezete is kigyulladt szerdán este Veszprém megyében, a tüzet feltehetően villámcsapás okozhatta.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kigyulladt egy hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Balatonfűzfőn, a Gagarin utcában, szerdán este. A tűzhöz a balatonfűzfői, pétfürdői és a veszprémi tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral oltották el a lángokat, és megkezdték az épület átszellőztetését. Eddigi információk szerint nem sérült meg senki.

Balatonfűzfőn a helyszínen azt láttuk, egy új építésű családi ház tetőszerkezetébe kapott lángra. A család nem tartózkodott otthon, éppen a nyaralásból érkeztek haza, amikor szerdán este odaérkeztünk. Nem akartak beszélni az esetről és azt kérték, ne fotózzuk le a házukat.

Szintén lángba borult Káptalanfán egy nyolcvan négyzetméteres ház tetőszerkezete, a Rákóczi utcában, ahol a tüzet az ajkai és a sümegi tűzoltók négy vízsugárral oltották el.  Úgy tudjuk, nem sérült meg senki.

Itt egy egyedül élő idős asszony házának teteje gyulladt meg, ahol Csordás Gáspár polgármester elmondása szerint még szerdán este gyűjtést kezdtek a településen a nő megsegítéséért. Az asszonynak ugyanis elázott a háza oltás közben, ami ettől lakhatatlan lett. Az asszony a faluban élő lányához megy éjszakára.

 

 

 

 

Kovács Erika

2017. július 26., 19:09 szerző: Kovács Erika

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...