Hírek

2017.01.15. 10:31

Két életet mentettek a pápai rendőrök másfél óra alatt

Idős asszonyok kerültek bajba, a járőrök mindkét esetben időben érkeztek.

Egy pápai lakos értesítette a rendőrséget telefonon 2017. január 13-án 12 óra 15 perckor, hogy idős szomszédját két napja nem látta, többszöri kopogtatására sem nyitott ajtót és biztos abban, hogy otthon tartózkodik. A helyszínre érkező járőrök a nőt a szobában, a földön fekve találták, aki elmondta, hogy elesett, nem tudott felkelni és segítséget kérni. Az egyenruhások azonnal értesítették a mentőszolgálatot, akik a sérültet kórházba szállították.

Fotó: police.hu

A pápai rendőröktől a helyi családsegítő szolgálat munkatársa kért segítséget 2017. január 13-án 13 óra 30 perckor, mivel nem tudott bejutni egy idős helyi lakoshoz. A helyszínre érkező egyenruhások a fűtetlen szobában, ágyban fekve találtak rá a segítségre szoruló hölgyre, akihez azonnal mentőt hívtak. A mentőszolgálat munkatársai az idős nőt megvizsgálták és további egészségügyi ellátása érdekében a helyi kórházba vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!