Hírek

2016.08.26. 11:25

Később zárnak ma az állatkertek

Veszprém – Meghosszabbított nyitva tartással várja a látogatókat ma a Veszprémi Állatkert, amely idén is csatlakozott az Állatkertek éjszakája nevű programhoz.

Marton Attila

Az állatkertet a megszokottnál később zárják ma, a látogatókat egészen 20 óráig várják. Augusztus utolsó péntekén is részt lehet venni a népszerű látványetetéseken: 13 órától a borjúfókák, 13.30-tól a katták, 14 órától a tapírok és csuklyásmajmok, végül 15 órától a kapibarák etetését is megfigyelhetik a vendégek, miközben érdekességeket hallhatnak az adott állatfajról. A látványetetések mellett az érdeklődők láthatják a néhány hete született zebracsikókat is. A Földtörténeti kiállítás és dinoszaurusz park ma 18 óráig tekinthető meg.

Az immár ötödször életre hívott Állatkertek éjszakája rendezvényen a veszprémi állatkert mellett Budakeszin, valamint Budapesten két helyszínen, Debrecenben, Győrben, Jászberényben, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsen, Poroszlón és Szegeden is meghosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!