Hírek

2017.02.19. 07:17

Kiégett autó Almádiban: két rendőr sérült meg a balesetben (frissítve)

Kerítésnek ütközött és kigyulladt egy rendőrautó Balatonalmádiban, a József Attila utca és a Verseny utca kereszteződésében vasárnap hajnalban.

Balogh Ákos

Jelenlegi információink szerint 3 óra 58 perckor történt személyi sérüléses baleset Balatonalmádiban, ezért a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útpályát teljes szélességében lezárta.

A korlátozást csak fél hét környékén oldották fel, úgy tudjuk, a baleset érintettje egy rendőrautó, a sérült pedig rendőr. Orosz Katalin megyei rendőrségi szóvivő megerősítette értesüléseinket.

 

A helyszínen azt láttuk, hogy az Alsóörs felől a 71-es számú főúton érkező autó a Verseny utca sarkán található kerítésnek ütközött, majd kigyulladt, legalábbis erre utal a helyszínen maradt elszenesedett törmelékkupac és a helyszínelés nyomai. Azt is csak feltételezni lehet, a nagy mennyiségű leszórt sóból, hogy az út le volt fagyva, talán ezért csúszhatott meg a jármű.

Frissítés:

Két rendőr volt a kocsiban

Úgy tudjuk a Balatonfüredi Rendőrkapitányság rendőrei szenvedtek balesetet, az autóban pedig ketten ültek mindketten megsérültek, kéz és lábtörésekkel úszták meg a szerencsétlenséget. Mielőtt a jármű kigyulladt még el tudták hagyni azt. Információink szerint a rendőrautót egy fiatal rendőrnő vezette, azt, hogy miért sodródtak le az egyébként kivilágított és egyenes útszakaszról nem tudni, a rendőrség nem nyilatkozik, az ügyészség sajtóügyeleteséhez irányítottak minket, akit mindeddig nem sikerült elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!