Hírek

2016.05.23. 21:04

Katonai gyakorlat miatt ismét lezárják a tési utat

Várpalota – Katonai gyakorlat miatt másfél héten át időszakosan lezárja a tési utat a Magyar Honvédség.

Szabó Péter Dániel

Várpalota közelében, a csörlőházi lőtéren ugyanis május 23-a és június 3-a között tüzérségi lövészetet tartanak, ezért van szükség a Várpalotát Téssel összekötő, a lőteret kettészelő műút ideiglenes zárására. Oszlánszki Béla alezredes, a megyénk lőtereit kezelő MH Bakony Harckiképző Központ megbízott parancsnoka közölte, az érintett időszakban nagy űrmértékű fegyverekkel gyakorlatoznak a katonák, ezért nagy zajra számíthatnak a térségben élők, akiknek jelentős katonai gépjárműforgalommal is számolniuk kell a kiképzési rendezvény ideje alatt. A Magyar Honvédség kéri a lakosság megértését és türelmét.

Ami a nagy forgalmú bakonyi közlekedési útvonal, az egyébként igen rossz állapotban lévő 8213-as út lezárását illeti, a katonák május 28-a és 29-e kivételével mindennap reggel nyolc óra és este fél tizenegy között zárják majd a Várpalotáról Tésre vezető szakaszt, alkalmanként általában 30–45 percre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!