Hírek

2017.02.27. 17:05

Jubiláló Vízmű bál - A legnagyobb hagyománnyal rendelkező mulatság

Várpalota - Negyed évszázaddal ezelőtt indult útjára Várpalota egyik kiemelkedő közösségi rendezvénye, a Vízmű bál.

Szabó Péter Dániel

A Thury-várban tartott 25. évfordulót mintegy kétszázan ünnepelték az idén. A rangos esemény résztvevőit elsőként a Bakonykarszt Zrt. Várpalotai Üzemmérnökségének üzemvezetője, Makai Ferenc üdvözölte, majd köszönetét fejezte ki a program szervezőinek. Külön kiemelte Kemény Kálmán műszaki ügyintézőt, aki munkájával évről évre folyamatosan segíti a bál lebonyolítását. A Thury-vár ünnepi díszbe öltöztetett rendezvénytermében ezúttal is méltó környezet várta a bálozókat. A várpalotai üzem főmérnökének, Makai Ferencnek a köszöntője után Várpalota polgármestere gratulált a nagy múlttal büszkélkedő rendezvényhez.

A Búgócsiga együttes nagyszerű hangulatot teremtett a huszonötödik Vízmű bálon Fotó: Szabó Péter Dániel

- Várpalotán a legnagyobb hagyománnyal rendelkező bál a Vízmű bálja. Az elmúlt 25 esztendőben rengeteg változás volt Magyarországon, de ugyanúgy nagyon sok változás történt Várpalotán is. A Bakonykarszt azonban mind gazdaságilag, mind pedig közösségét tekintve végig stabil maradt és ez nagyon fontos egy város életében - emelte ki köszöntőjében Campanari-Talabér Márta polgármester.

Az esten a talpalávalót a hagyományoknak megfelelően idén is a Búgócsiga zenekar szolgáltatta. A svédasztalos és az éjféli vacsora mellett az ínyencek aranyérmes borokat is kóstolhattak a Loncsosi Baráti Kör jóvoltából.

A jubileumi eseményre sztárvendéget is hívtak a szervezők, ezúttal Marót Viki örvendeztette meg népszerű slágerekkel a bálozókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!