Hírek

2016.09.23. 12:28

Jó emberek nagy kálváriája - Ma lezárul az adománygyűjtés

Nagydém - Kedves, barátságos, közvetlen és tisztelettudó embereknek ismertem meg Szabó Alizt és családját. Nagyon megérintett a tragédiájuk - nyilatkozta a Naplónak Szalóky Lívia nagydémi lakos, aki bő egy hónapja hívta fel lapunk figyelmét az Alizékat ért kegyetlen sorscsapásra.

Polgár Tibor

Amint beszámoltunk róla: a budapesti pár svájci frankos hiteléből menekülve, szinte kisemmizve költözött Nagydémre, ahol kétmillió forintos kölcsönből vettek egy házat. Molnár Sándor családfő úgy egyezett meg a hitelezőjével, hogy ledolgozza neki a tartozást, azonban január 28-án súlyos munkahelyi balesetet szenvedett Németországban, majd ebből kifolyólag május 4-én kómába esett.

Szabó Aliz gyermekeivel, a hat hónapos Martinnal és a tízéves Viviennel Fotó: Polgár Tibor

Felépülésére minimális az esély. Szabó Aliz egyedül maradt két gyermekükkel és a tartozással, jövőjük bizonytalan. Minden segítség nagyon jól jön számukra, ezért a Napló adománygyűjtést indított a megsegítésükre.

Felhívásunkra nagyon sokan a család mellé álltak, szép számmal érkeztek a különféle felajánlások, támogatások. Adománygyűjtésünk a mai napon, szeptember 23-án lezárul.

 

Hamarosan kiderül, hogy a sok-sok különféle felajánlás mellett mennyi pénz gyűlt össze az erre a célra megnyitott bankszámlán.

- Szegény Sándor rengeteget dolgozott nagydémi házuk rendbetételén, csinosítgatásán. Egy szép kis otthont szeretett volna létrehozni a családjának. Sajnos a munkát valószínűleg már nem fejezheti be - sóhajtott Szalóky Lívia. Egyúttal reményét fejezte ki, hogy a Napló jótékonysági akciójának, és persze a sok jó ember segítségének köszönhetően Alizék új életet tudnak kezdeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!