Hírek

2017.03.28. 13:25

Jelentkezzen, ha látta! - Eltűnt egy tapolcai fiú Győrben!

Több mint egy hete tűnt el Tibola István Károly tapolcai fiú Győrben. A rendőrség körözést adott ki rá.

veol.hu

Tibola István Károly március 19-én, vasárnap tűnt el Győrben. A tapolcai fiú feltehetően előző este barátaival ment el éjszaka bulizni.

A keresésére indított csoportban az érte aggódók több részlettel is kiegészítették a rendőrség felhívását:

"Fél 11 körül meggondolta magát és mégis bement a belvárosi Rómer-házba barátai után. Ittak, beszélgettek, semmi különös nem volt a viselkedésében, olyan volt, mint máskor szokott. 4 óra 45 perckor a Liszt Ferenc utca és Teleki utca sarkán elváltak egymástól egy barátjával, majd elindult az OTP irányába."

Amit tudunk: István feltehetőleg kocsival ment be a városba, kockás kabátban és világos színű farmerban volt.

"A rendőrség most már aktívan nyomoz, további térfigyelő kamerák után kutatnak, telefonját, hívásait keresik, bankkártya használatot vizsgálnak, kihallgatnak közeli hozzátartozókat, barátokat, reméljük hamarosan meglesz az eredménye."

Aki bármilyen információval rendelkezik a 29 éves István jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy látja valahol, azonnal hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!