Hírek

2016.04.10. 17:43

Játékos és szurkoló mentette meg az edző életét

Újraélesztette a játékos és a szurkoló Kutasi Imre tapolcai edzőt, aki szombaton lett rosszul egy futballmeccsen Tapolcán.

Kovács Erika

- Mi van az Imrével? Ezt kiáltotta mindenki körülöttünk, amikor a tapolcai csapat edzője leesett a kispadról – idézte fel a szombaton történteket két tapolcai férfi, Bardon Zsolt, egy szurkoló és Kiss Bence, a csapat játékosa, aki hivatásos tűzoltó. Elmondták, gondolkodás nélkül odarohantak Imréhez, stabil oldalfekvésbe helyezték, akkor még volt légzése és pulzusa, de egyre gyengébben. Bence szívmasszázst alkalmazott, Zsolt pedig lélegeztetést. Ezt kétszer elvégezték, amikor visszatért a légzés és pulzus, melyek egyre gyengültek, az edző továbbra sem volt eszméleténél, ezért elvégezte a két férfi az újraélesztést harmadszor is. Ekkor, körülbelül öt perc múlva érkeztek meg a mentők – mondta a két férfi. Nagy örömmel beszéltek arról, hogy tudomásuk szerint az edző már jobban van, és ők úgy tudják, átszállítják az ajkai kórházból a balatonfüredibe.

Bardon Zsolt

Kiss Bence

 

- A mentők folytatták a szakellátást – közölte Somlai Artúr megyei mentésvezető. Hozzátette, feltehetően szívprobléma okozta a rosszullétet a 67 éves férfinél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!