Hírek

2016.08.29. 14:59

Járdafelújítás és sportöltöző

Csajág - Folytatták az évekkel ezelőtt megkezdett út és járda felújítási programot Csajágon, saját költségvetésből a sportöltözőt is felújították.

Németh Noémi

Több utcában javították az utakat, mivel az időjárási viszonyok következtében számos szakaszon kátyús, töredezett volt a burkolat, kijavították az érintett részeket és új felülettel borították a megrongálódott aszfaltot. Az egyik helyi élelmiszerbolt előtt a járda már balesetveszélyes volt, így új aszfalt burkolatot kapott, továbbá a buszmegállótól az óvoda felé vezető 105 méter hosszú járdát is felújították.

A katolikus kápolna előtti buszmegállót szintén új aszfaltburkolattal látták el. A posta épületéhez vezető szakasz térkövezésének munkálatait a közeljövőben kezdik meg a településen. Folytatódnak a korszerűsítések a településen, ezúttal a sportöltözőt újítják fel. A tető felületét már teljes mértékben lecserélték, így sikeresen megszűntették a beázást.

Jelenleg folyamatban van az épület belső terének modernizációja: új járólappal borították az egyes helyiségeket, válaszfalat húztak a két öltöző közé, valamint új zuhanyzót és WC-t is kialakítottak az épületben. A külső és belső nyílászárókat lecserélték és a közeljövőben a külső burkolatot is felújítják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!