Hírek

2017.07.03. 16:36

Hét ittas sofőr egy nap alatt

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap folyamán a rendőrök három személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek – közölte Kucsera Katalin rendőr zászlós, a VMRFK sajtóreferense.

Napló-információ

A szolgálatot ellátó állomány tíz főt fogott el, köztük hetet ittas vezetésen értek tetten, további két személyt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Tíz személyt állítottak elő, köztük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A tapolcai rendőrök vasárnap négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Egy emberrel szemben büntetőeljárás indult, három személlyel szemben pedig bírságot szabtak ki.

Az ajkai rendőrök egy esetben intézkedtek ittas járművezetés miatt egy magyarlaki férfival szemben, a várpalotai egyenruhások pedig Öskün vontak intézkedés alá egy sofőrt. Mivel mindketten alkoholt fogyasztottak, ellenük eljárás indult. Balatonkenesén egy gépjármű vezetőjét érték ittas vezetésen a rendőrök. Vele szemben a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!