Idős nőt rabolt ki

2017. február 17., 16:36 forrás: Napló
komment
Balatonfőkajár – Egy órán belül elfogtak a balatonkenesei rendőrök egy húszéves férfit Balatonfőkajáron, aki február 15-én délelőtt egy idős, két táskával a kezében hazafelé tartó nőt szólított meg az utcán.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A fiatal férfi beszélgetni próbált a nővel, kérdéseket intézett felé, majd a választ meg sem várva megfogta az asszony sapkáját, és azon keresztül a hajánál fogva a földre rántotta.

Eközben leverte a sértett szemüvegét, majd az egyik bevásárlótáskájában kutatni kezdett. Az idős nő a földről felkelve a helyszínről elsietett, a fiatal férfi a sapkával a kezében távozott a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök a gyors adatgyűjtés eredményeként beazonosították az elkövetőt, akit egy órán belül elfogtak egy helyi házban – tudtuk meg Aradi Virágtól, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

A 20 éves K. Dávid balatonfőkajári lakost előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsított ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

2017. február 17., 16:36 forrás: Napló

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...